Er du utleier?
Bli mer effektiv.

Leieinntekter er kjekt å motta. Men å holde styr på stort og smått som kreves av en ansvarlig utleier, kan for mange være både stressende og tidkrevende. Med MyRent kan du senke skuldrene og lene deg tilbake. Alt blir gjort mer eller mindre av seg selv.

Og som vi lover i radiospottene våre: Du er i gang på minutter, og tjenesten er helt gratis!

MyRent Fri er et fullverdig produkt

Dette fikser MyRent

Kredittsjekk

For å hjelpe deg med å finne en sikker betaler, tilbyr vi kredittsjekk der du får svar i løpet av ett minutt om leietaker er kredittvennlig eller ikke.

Depositumskonto

Med MyRent kan du bestille depositumskontoer rett fra system og få informasjon om kontoen og saldo rett i systemet. Pris kun 149,- kroner.

Purringer

Hvis leien ikke er betalt inn i tide sender systemet ut purringer. Hvor raskt purringer skal bli sendt ut velger du selv i dine fakturainstillinger.

Ubegrenset antall enheter

Hos oss kan du ha et ubegrenset antall eiendommer, enheter og leiekontrakter.

4-18-varsel

I systemet kan du sende ut varsel om utkastelse, såkalte 4-18 varsel hvis leietakeren din misligholder leieforholdet.

Faktura

Faktura sendes ut pr. e-post, og vil løpe automatisk. Du kan også benytte tjenester som SMS, Postutsendelse, Vipps eFaktura, EHF og Digipost.

Leiegaranti

Hvis leietaker ikke har mulighet for å betale depositum, kan vi i samarbeid med Søderberg & Partners tilby leietaker en leiegaranti.

Innflyttingsprotokoll

På innflyttingsdagen sender MyRent ut en elektronisk innflyttingsprotokoll som du fyller ut sammen med leietaker.

KPI-regulering av leie

Leien justeres automatisk etter konsumprisindeksen på korrekt dato etter når kontrakten ble inngått.

Inkasso

Trenger du mer hjelp for å kreve inn husleien din kan du sende kravet direkte fra systemet til inkasso hos Modhi.

Eneste du må tenke på

Finn leietaker

Du annonserer, holder visninger og finner ut av hvem du ønsker å leie ut til.

Registrering

Registrer dine eiendommer, enheter og leietakere i systemet.

Innflytting

På innflyttingsdagen fyller du ut elektronisk innflyttingsprotokoll sammen med leietaker.

Hold orden

I systemet har du full oversikt og kan kommunisere med leietakere og sjekke innbetalinger.

MyRent Fri

Ubegrenset antall leietakere

0 kr/mnd

MyRent Pluss

Flere tilleggstjenester inkludert

39 kr/mnd

MyRent Enterprise

For over 50 leiekontrakter

Ta kontakt

Husleie

 

Husleiefaktura sendes ut gratis per e-post ved ønsket startdato og vil løpe automatisk hver måned. Du kan også velge hvis du vil benytte deg av tjenester som SMS, Postutsendelse, VippseFaktura, EHF og Digipost. Alt for å få inn husleien din raskere!

Når husleien er betalt inn til vår klientkonto, betaler/remitterer vi den ut til deg i løpet av 24 timer – ofte raskere. Du kan enkelt følge med på inn- og utbetalinger i systemet. Det går også bra å benytte seg av en egen konto, da setter vi opp en OCR-avtale for deg og pengene kommer rett inn på kontoen din, straks leietaker har betalt.

Hvis, husleien din ikke er betalt inn i tide sender systemet ut purringer. Hvor raskt purringer skal bli sendt ut og om du vil at leietaker skal betale deg et purregebyr, velger du selv i dine fakturainstillinger. Trenger du mer hjelp for å kreve inn husleien din kan du sende kravet direkte fra systemet til inkasso hos Kredinor. Det finnes også mulighet for å sende ut varsel om utkastelse, sk. 4-18 varsel hvis leietakeren din misligholder leieforholdet sitt.

I henhold til husleieloven kan du regulere husleien etter Konsumprisindeks (KPI) når leietaker har leid av deg i en sammenhengende periode på 12 mnd. MyRents kalkulator hjelper deg med å regne ut ny husleie og varsler når det er på tide å sende ut brev om endret husleie til din leietaker (lovpålagt). Gå ikke glipp av disse kronene, mange bekker små gjør en stor å..

kommunikasjon

 

Trenger du å gi en beskjed til en eller flere av dine leietakere, kan du enkelt sende de en SMS fra systemet. For eksempel må du kanskje ha tilgang til utleieobjektet, informere at vaktmester skal installere ny kjøkkenvifte eller at alle må være med på dugnad!

Alle konversasjoner lagres i systemet, slik at du enkelt kan gå tilbake for å se hva som blitt informert eller avtalt med leietakeren.
Leietaker har også tilgang til «Min side» der de finner alle utsendte faktura, kontrakter og andre dokumenter som er knyttet til leieforholdet.

carlos-costa-H2N-jJ51fo0-unsplash

Våre tjenester

Økonomi

+ E-post

+ SMS

+ Post

Vipps Efaktura

+ EHF

+. Digipost

Våre tjenester

Kommunikasjon og fakturering

+ E-post

+ SMS

+ Post

Vipps Efaktura

+ EHF

+. Digipost