Solv inn som samarbeidspartner – ansatte på eiersiden

Denne våren har MyRent inngått et tett samarbeid med Solv i Stavanger. Samarbeidet innbefatter både teknisk utvikling, produktutvikling, UX-design, kommersiell kompetanse og kommunikasjon.

I tillegg har ansatte gått inn med 2,5 millioner kroner i MyRent.

– Som en anerkjent leverandør til oppstartsbedrifter, fikk vi en henvendelse fra Sparebanken 1 SR-Bank i fjor høst. MyRent er en veldig spennende kunde som vi gleder oss til å jobbe tett med, sier Morten Nessler, daglig leder i Solv.

MyRent arbeidet i 2021 intensivt med å finne riktig partner for løfte vårt produkt til et nytt nivå. 

– Vi er derfor svært fornøyde med å ha inngått samarbeid med Solv-systemet. Avtalen som er inngått mellom partene gir MyRent tilgang på både kapital og svært kompetente ressurser i den videre utviklingen av selskapet, sier Alexander Ramberg i MyRent.

Frode Hetland er CTO i Solv og har hovedansvaret for samarbeidet samtidig som han sitter i MyRents styre. Han har store forventninger til partnerskapet.

– Vi føler vi kan utvikle Europas beste plattform for utleie, og på den måten hjelpe våre egne kunder, sier Hetland.

Mye nytt kommer

Akkurat nå jobber Solv med flere prosjekter hos oss blant annet design av en ny brukerreise for nye kunder, nytt design og integrasjon mot nye leverandører. I tillegg kommer modernisering av applikasjonen og endringer i underliggende struktur.

– Det siste er viktig for å kunne innføre nye prismodeller og enklere implementere nye tilleggstjenester. I tillegg bistår vi med prosjektledelse, forklarer Hetland.

Videreutviklingen av MyRent er med andre ord i full gang. Etter planen skal ny funksjonalitet være på plass etter sommeren. Alt dette vil gjøre hverdagen enda enklere for utleiere.

– I MyRent gleder vi oss stort til å vise kunder, investorer og resten av markedet hva vi har jobbet med de siste månedene. Vi tror vi vil både overraske og imponere med de nyhetene vi har å komme med og at det vil være en spennende tid for MyRent fremover, mener Ramberg.

Skal vi hjelpe deg i gang?

Når tid er en mangelvare og du ønsker å komme i gang så fort som mulig, så hjelper vi deg gjerne med det. Vi registerer dine objekter og leieforhold for deg! Ta kontakt med oss for å booke en start og slutt dato for etablering, eller hvis du trenger hjelp for å tilpasse systemet til din utleie.

Du kan prøve MyRent selv kostnadsfritt i 30 dager, helt uten forpliktelser! Se myrent.no