Full kontroll på utleie med MyRent

Med rundt 200 boenheter og økende næringsareal til utleie, er Kirkenes Bolig Eiendom blant de største utleieaktørene i Kirkenes. I fjor begynte de å bruke MyRent for å få bedre kontroll på utleie.

Selskapet har to store boligprosjekter i porteføljen nå: Kirkenes Bolig Eiendom som består av 160 små og store leiligheter, samt Prestefjellet Terrasse, en ombygd skole som nå huser i underkant av 40 leiligheter.

– I tillegg har vi Kirkenes Sykehuseiendom som er en næringseiendom på 22.000 kvadratmeter. Her har vi noen leietakere nå, men flere vil komme, sier prosjektleder, Bjørn-Stian Bratbak.

Da Bratbak var på let etter et forvaltningssystem ville han ha et som dekket absolutt alt, men det var det ingen systemer som dekket. Dermed var det å finne det som dekket mest mulig for å gjøre hans hverdag enklere.

– Vikigst for meg er oversikten over øknonomien, hvem har betalt og hvem har ikke betalt. Vi lever jo av leieinntektene, så det må være oversiktelig, forklarer han.

Oversikt over økonomien

Akkurat denne informasjonen er det første man møter i MyRents dashboard. I tillegg til fakturering bruker de MyRent til kontrakter, overtakelse og kommunikasjon med leietakerne. Før var det regnskapsfører som sendte ut faktura, men da følte de at de mistet mye av oversikten.

– Vi mistet rett og slett litt av kontrollen, så dette fungerer mye bedre enn den løsningen, forklarer Bratbak.

Hvis han kunne velge helt selv hadde et system som dekket absolutt alt, inkludert forvaltning, drift og vedlikehold, vært tingen. Men det finnes ikke – enda.

– Utvikling av nye moduler gjør kanskje det mulig å få hele spekteret i fremtidige versjoner av MyRent, sier prosjektlederen.

MyRent har store planer for videre utvikling av systemet fremover, noe kundene definitivt kommer til å merke i 2022.

– For oss er det viktig å ha en dialog med kundene og tilby et system som gjør hverdagen deres enklere, og vi gleder oss til å kunne lansere nye funksjoner i systemet, sier Alexander Ramberg, daglig leder i MyRent og fortsetter:

– Vi er svært fornøyd med at vi tiltrekker oss kunder som Kirkenes Bolig Eiendom, og vi ser at vi veldig ofte er den foretrukne systemleverandøren til eiendomsselskaper på denne størrelsen. Spesielt selskaper med både bolig- og næringseiendom i porteføljen finner veien til oss. De tilbakemeldingene og erfaringene vi får i møte med disse kundene tar vi med oss inn i produktutviklingen.

Vi hjelper deg i gang

Når tid er en mangelvare og du ønsker å komme i gang så fort som mulig, så hjelper vi deg gjerne med det. Vi registerer dine objekter og leieforhold for deg! Ta kontakt med oss for å booke en start og slutt dato for etablering, eller hvis du trenger hjelp for å tilpasse systemet til din utleie.

Du kan prøve MyRent selv kostnadsfritt i 30 dager, helt uten forpliktelser! Se myrent.no